prima agenție de recrutare a bonelor
 
+373 69 11 97 17
Limba Romina This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Limba Romina Русский язык

 

str. Matei Basarab 5/1
Oficiul 10
între 10:00 și 17:00

Verificarea personalului

Verificarea personalului la momentul angajării prezintă selectarea şi analiza datelor despre candidat, în vederea determinării oportunităţii relaţiilor contractuale cu el, precum şi determinarea riscurilor posibile, deoarece siguranța Dvs va depinde de corectitudinea alegerii candidatului.  

În vederea luării unei decizii corecte referitor la angajarea bonei, Agenţia efectuează verificarea datelor din biografia candidatului. Verificarea candidatului necesită un anumit nivel de experienţă, precum şi anumite posibilităţi cu caracter informaţional. 
 

Proba de verificare a personalului incepe cu urmatoarele intrebari: 

  • Sunt corecte datele din buletin? Este ea persoana care se prezintă a fi? Nu sunt schimbate numele, prenumele, data naşterii?
  • Este autentificat buletinul şi se află în termen de valabilitate? Nu este declarat dispărut sau pierdut?
  • Este corectă adresa din buletin? Nu este scos de la evidenţă de la adresa menţionată de către instanţele de judecată? 
  • Are cazier juridic sau în momentul de faţă este pus sub acuzaţii?
Prezenţa în biografia candidatului a informaţiei compromiţătoare măcar asupra unui punct din această listă este un motiv serios pentru a putea confirma sau infirma o viitoare colaborare cu acesta. 
Anume aceste date biografice sunt date-cheie şi necesită verificare în primul rind.
 
Control medical
 

Toate bonele noastre trec un test medical obligatoriu (radiografie, certificate de la specialistul dermato-venerologie, narcolog, de la dispensarul neuropşihiatric, rezultatele analizelor la boli infecţioase).

 

Contactați-ne

Pentu a găsi răspunsul la toate întrebările Dumneavoastră vă rugăm să contactați managerul la numărul de telefon +373 69 11 97 17 sau
Completați formularul Cerere-online.