prima agenție de recrutare a bonelor
 
+373 69 11 97 17
Limba Romina This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Limba Romina Русский язык

 

str. Matei Basarab 5/1
Oficiul 10
între 10:00 și 17:00

Cum comandăm?

O informație detaliată privind efectuarea comenzii poate fi obţinută: 

1. Apel telefonic la unul din telefoanele de mai jos:

+373 69 11 97 17

Managerii Agenţiei  cu plăcere vă vor răspunde la orice întrebare a Dvs şi vă  vor ajuta să Vă orientaţi referitor la nivelul de salarizare a specialiștilor de diferită calificare şi direcţionalitate. Dacă sunteti dispuşi să colaboraţi cu noi, imediat vom începe să vă căutăm un angajat.

 

2. Puteţi să faceţi o precomandă, completînd formularul Cerere-online pe site-ul nostru.

Puteţi să vizitaţi office-ul Agenţiei, să  faceţi cunostinţă cu managerul (sau să invitaţi  angajatul la Dvs. acasă sau la serviciu), pentru a coordona toate întrebările ce va interesează. 

Dupa ce Dvs. ne veţi contacta, noi vom începe căutarea unui candidat din baza de date a Agenţiei.

3. Intîlnirea cu candidatul. 

 Stabilind preliminar data şi ora întiîlnirii cu candidaţii, Agenţia vă organiza un interviu cu 3-5 candidaţi, care corespund cerinţelor, înaintate anterior de Dvs. Cu fiecare din candidaţi Dvs. veţi avea posibilitatea să discutaţi atîta timp cît doriţi.  La finele întîlnirii, puteţi expune managerului impresiile create referitor la potenţialii candidaţi. Dacă pe parcursul întîlnirii v-aţi apreciat asupra unei candidaturi, care ar deveni o bonă potrivită pentru copilul Dvs – se încheie un contract cu un termen de încercare, în care vor fi luate în consideraţie comisionul Agenţiei şi termenul de încercare a candidatului. Pe parcursul termenului de încercare, în orice moment puteţi să Vă adresaţi la Agenție cu cererea de a înlocui specialistul ales de Dvs gratis. Motivele invocate pot fi de orice natură: bona s-a îmbolnăvit, a trecut cu traiul în altă localitate, sau nu corespunde aşteptărilor Dvs. La dorinţă, puteţi invita cîţiva candidaţi. Rezultatele termenului de încercare Vă vor permite să Vă convingeţi în corectitudinea alegerii Dvs.

4. Semnarea contractului trilateral 

Facînd alegerea finală puteţi să incheiaţi un contract cu Agenţia şi cu candidatul. La această etapă colaborarea cu Agenţia “Bona mea” nu se va termina. Puteti şi mai departe conta pe ajutorul nostru în orice şituaţie de urgenţă legată de lucru specialistului în familia dvs: schimbarea urgenţă a personalului, ajutor in soluţionarea oricăror probleme apărute, consultarea membrilor familiei și a copilului de către psiholog.