prima agenție de recrutare a bonelor
 
+373 69 11 97 17
Limba Romina This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Limba Romina Русский язык

 

str. Matei Basarab 5/1
Oficiul 10
între 10:00 și 17:00

Despre noi

Agenţia «Bona Mea» - prima agenţie din Moldova, specializată exclusiv în căutarea şi recrutarea bonelor ideale pentru copii, selectând cei mai buni şi cei mai capabili specialiști în domeniu.

Apelând la noi veţi găsi întelegere deplină şi cointeresare în soluţionarea problemei apărute în faţa dumneavoastră, referitoare la găsirea unei bone responsabile şi profesioniste pentru copilul dumneavoastră.

Fiecare cerere primită de la clienţi este studiată minuţios, ţinând cont de dorinţele şi solicitările Dvs.

Pentru perioada de probă Agenţia noastră oferă reduceri speciale şi garanție, astfel încît fiecare client are posibilitatea să verifice în mod individual persoana pentru postul de bonă.

Cine suntem?

Agenţia «Bona Mea» — o echipă de specialiști în recrutare, medici, psihologi şi pedagogi— persoane cu calificare corespunzătoare şi experienţă de lucru, capabile să selecteze rapid şi eficient o bonă!

Toţi candidatii pentru postul de personal casnic trec o selecţie riguroasă — sunt testaţi şi intervievaţi, managerii agenției fac cunostinţă cu familia viitoarei bone. Totodată noi garantăm confidentialitatea maximă a informaţiilor furnizate de către clienţi.

 

Avantajele noastre:

  • Specializare de profil
Spre deosebile de companiile competitive, Agenţia noastră se specializează în exclusivitate în căutarea bonelor pentru copii, ceea ce ne permite să atragem în procesul de recrutare cei mai buni specialişti.
  • O bonă şigură în cel mai scurt timp!
Indiferent de caracterul, vîrsta, nivelul de dezvoltare şi starea de sanatate a micuțului Dvs, vă vom gasi o bonă în cel mai scurt timp.
  • Zilele de probă
Pentru a Vă aprecia, dacă bona se incadreaza in atmosfera  familiei  Dvs, noi vă punem la dispoziţie zile de probă fara un avas plătit.
  • Confidenţialitate totală
Toată informaţia, pe care clientul o doreşte a ramâne confidentială, nu se divulgă, indiferent de situaţie.
  • Economie financiară
În timpul concediului medical al bonei Dvs, Agenţia Vă oferă gratis o altă persoană!

 

Contactați-ne

Pentu a găsi răspunsul la toate întrebările Dumneavoastră vă rugăm să contactați managerul la numărul de telefon +373 69 11 97 17 sau
Completați formularul Cerere-online.