prima agenție de recrutare a bonelor
 
+373 69 11 97 17
Limba Romina This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Limba Romina Русский язык

 

str. Matei Basarab 5/1
Oficiul 10
între 10:00 și 17:00

Supraveghere video

E de înţeles, cît îi este de dificil unui părinte să  încrediţeze cea mai scumpa fiinţă unei persoane necunoscute. De aceea Vă propunem să reduceţi la minim riscurile ce ţin de angajarea unei bone. Prin instalarea unui sistem de supraveghere video liniștea dumneavoastră personală este garantată şi veți avea posibilitatea de a vă preocupa de cariera profesională, totodată copilul dumneavoastra fiind în siguranță. 

 
Avantajele supravegherii video a bonei:
 
  • Dvs puteti supraveghea ce se întamplă în casă ,online, de la orice calculator cu o conexiune la internet sau de pe telefonul mobil, indiferent dacă sunteți la serviciu sau în oricare alta parte.
  • Puteţi să verificaţi înregistrarea video a întregii zile şi veți afla cu exactitate cum a petrecut copilul dvs ziua 
  • Camera instalată la bucatarie va permite să supravegheaţi procesul de alimentare a copilului dvs
  • Selectarea candidatilor pentru postul de bonă - lucratorii necalificaţi refuză să lucreze într-o locuință, în care este instalat un sistem de supraveghere video. Astfel, verificarea candidaţilor are loc pînă la familiarizarea lor copilul. 
  • Supravegherea video a bonei, cu camera ascunsă, rezolvă şi astfel de probleme, cum ar fi  furtul de bani şi a lucrurilor personale a stăpînilor.
  • Dupa instalarea camerelor de supraveghere video veți putea aprecia, dacă bona aleasa corespunde cerinţelor dumneavoastra sau poate veți dori să vă desparţiţi de ea.
Partenerul nostru de nădejde – grupul de companii  «Justar», lider în servicii de securitate, ne va ajuta să instalăm sistemele de supraveghere video în locuinţele dumneavoastră.
Pentru mai multe informații referitor la proiectarea şi instalarea  sistemului supraveghere video,  vă puteţi să adresaţi la managerul Agenţiei.
 

Contactați-ne

Pentu a găsi răspunsul la toate întrebările Dumneavoastră vă rugăm să contactați managerul la numărul de telefon +373 69 11 97 17 sau
Completați formularul Cerere-online.