prima agenție de recrutare a bonelor
 
+373 69 11 97 17
Limba Romina This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Limba Romina Русский язык

 

str. Matei Basarab 5/1
Oficiul 10
între 10:00 și 17:00

Zîna Ursitoare

Botezul – este un eveniment unic atît în viaţa Dumneavoastră cît şi a copilului Dvs, deaceea trebuie sărbătorit.  

Aţi dori ca la petrecerea botezului să apară cele trei Zâne, care să-l doteze pe copilul Dvs cu o putere magică de frumuseţe, noroc și dragoste? Ele apar dintr-o ţară din poveşti, ca să-i ofere daruri magice. Apariţia celor trei Zîne, însoţită de o muzică fabuloasă, îi va uimi pe toţi cei prezenţi cu cu cele mai bune urări şi le vor dărui impreşii de neuitat.

Superstiţie sau nu, ursitoarele sunt figuri mitice tradiţionale, ce fascinează imaginația oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Rolul lor este fundamental în stabilirea destinului unei persoane şi poate, tocmai de aceea, oamenii de pretutindeni continuă sa le cinstească.

Ursitoarele sunt trei surori cu puteri magice, care au puterea stabili înca din primele momente de viata ale pruncului destinul acestuia. Influenţa lor, în bine sau în rău, fiind atât de mare, noi dorim să vă venim în ajutor trimițându-vă 3 zâne ursitoare pur şi şimplu seducatoare prin bunatatea şi naturaletea lor, pentru a aduce cele mai frumoase urări copilului dumneavoastra. In credinta populară, ursitoarele stabilesc soarta nou-născutului şi o scriu în Cartea Vieţii.

Dar Zînelor nu le este usor să facă ceea ce le este predestinat.  Pe Muntele Negru trăieşte un vrăjitor rău, care nu iubeşte copiii. El permanent pune blestemuri, încercînd să împiedice Zînele. De aceea, imediat după anunţarea botezului, Zînele se pornesc la drum. 

Va veni oare de astă dată vrajitorul? Şi reuşesc Zînele să ajungă înaintea lui? Ce se va întampla oare?

Adăugaţ culori vii la sărbătorirea botezului Dvs! Invitaţi Zînele şi veţi obţine un eveniment  deosebit, cu un scenariu original. 

Păstraţi amintirile primei sărbatori a copilului Dvs împreună cu noi!

 

Contactați-ne

Pentu a găsi răspunsul la toate întrebările Dumneavoastră vă rugăm să contactați managerul la numărul de telefon +373 69 11 97 17.